Werkwijze

 

Kennismaking


We starten altijd met een vrijblijvende kennismaking met coaching door Mijn kracht en ik. In dit gesprek kijken we welke doelen u en/of uw kind wil(len) bereiken en hoe we dit kunnen doen. Na dit gesprek beslist u (en uw kind) of we al dan niet de samenwerking aangaan.

 

Kindercoaching & Oudercoaching

Vooraf is het moeilijk om het aantal benodigde coachsessies precies vast te stellen omdat elk traject afgestemd wordt op uw specifieke vraag en mogelijkheden. Gemiddeld genomen bestaat de coaching uit  5 tot 10 sessies van een uur.  Tijdens de coaching kunnen gesprekken aangevuld of afgewisseld worden met diverse activiteiten. Doorgaans vindt de coaching plaats bij u thuis.

 

Coachen met hulp van paarden


Ook het coachen met paarden is een vorm van kortdurende ondersteuning. Veelal zijn tussen de drie en zes coachsessies van 1,5 uur voldoende om zelf verder te kunnen. De EAC vindt plaats op De Dordtsche Manege, aan de Spirea 1 te Dordrecht.

 

Eindgesprek


Tijdens het laatste gesprek kijken we terug op de afgelopen periode. Wat wilde u leren en hoe is dit gegaan? U kunt ook vertellen wat u van de coaching vond. Zo kan ik ervoor zorgen dat ik zo goed mogelijk hulp kan blijven bieden met Mijn kracht en ik.